Скелелази Нетішина серед кращих в Україні

На Всеукраїнському дитячому фестивалі зі скелелазіння, який проходив в Києві, вихованці Нетішинської школи скелелазіння продемонстрували гарну підготовку та високий рівень майстерності. У змаганнях взяли участь юні скелелази із Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Києва, Запоріжжя, загалом біля двохсот учасників з усієї України.

Свою майстерність демонстрували спортсмени від 6 до 15 років, які виступали у відповідних вікових категоріях. Незважаючи на зовсім юний вік (лише два роки у місті-супутнику Хмельницької АЕС функціонує «Клуб альпінізму та скелелазіння»), нетішинські спортсмени виступили професійно та досягли високих результатів.

Троє нетішинських спортсменів були в числі фіналістів змагань. Найкращим в  команді міста-супутника Хмельницької АЕС став Богдан Петровський, який виборов третє місце у віковій категорії від 9 до 10 років. Його старший брат, Ярослав Петровський, також виступив достойно, увійшовши до п’ятірки кращих. Фіналістів та переможців змагань нагороджено медалями та грамотами. Призерам дитячого фестивалю зі скелелазіння вручено також сертифікати на триденний тур подорожі Дніпром.

Тренер юних спортсменів Олександр Веремійчук, який працює начальником дільниці енергоремонтного підрозділу ВП «Хмельницька АЕС», задоволений результатом підопічних та готується до нових змагань.