Росте зміна

Юні самбісти КДЮСШ  м. Нетішин продемонстрували непогані борцівські якості на відкритому обласному чемпіонаті Рівненської області. У своїх категоріях кращими були Ярослав Давидчук, Василь Данилюк та Захар Хвещук. Не вистачило одного кроку до золота Олександру Мирончуку, його тезці Олександру Долінському та Богдану Шершеню. Треті місця вибороли Максим Петровський, Андрій Мартіросян, Юрій Савчук та Андрій Радисюк.

 

Граємо у вищій  аматорській лізі!

У Нетішині відбувся заключний тур волейбольної боротьби серед чоловічих команд за право грати у вищій аматорській лізі. Команда «ХАЕС-НАЕК» не залишила шансів жодному з трьох претендентів на вихід у вищу аматорську лігу, перемігши почергово «Зорю-Машпроект» з Миколаєва, «Бахмут-Спартак» з Артемівська та «Агро-Спорт» села Антонівка Скадовського ра­йону.  Попереду нові вершини.

Всі – на п’єдесталі

У Хмельницькому відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ. Три учасники від Нетішина повернулись із повним комплектом нагород. Галина Ніконова перемогла у розряді лайт, Олександр Троцюк здобув срібло у розряді фул, а Євген Костенко піднявся на бронзовий щабель п’десталу перемоги у розряді лоу.

Тренувала призерів Наталія Самурай.

 Міцні удари

Відкритий обласний турнір з боксу пам’яті воїна-інтернаціоналіста Я.Губені відбувся в м.Сарни на Рівненщині. Вихованці Максима Грушина довели, що мають гарний потенціал спортивної злості, гідну боксерську техніку. Переможцями у своїх категоріях стали Олександр Ткачук, Руслан Поворознюк, Максим Сегень, Дмитро Галімський, Максим Багнюк, Максим Глушко, Олена Карпюк. «Срібна рукавичка» дісталась Анастасії Марушкевич, а Руслану Антонюку та Назару Римаруку – «бронзова».

 Допливли до перемоги

У обласному центрі відбувся чемпіонат Хмельницької області з плавання серед юнаків та дівчат. Маємо двох переможниць. Так, вихованка КДЮСШ ППО Хмельницької АЕС Юлія Власюк була кращою на двохсотметрівці (стиль - на спині), а ії подруга Анастасія Максимова пермогла на вісімсотметрівці вільним стилем.

 Футбол

Всеукраїнські зональні  змагання з футболу «Кубок націй Данон», які проходили у Тернополі, принесли команді ЗОШ№1 під орудою тренера В.Возьного друге місце.

Так само другими були вихованці ЗОШ №2 (тренер В.Моцюк) у фінальних іграх обласного фестивалю з футболу серед дітей і підлітків 2001 року на призи «Шкіряний м’яч». Турнір проходив у Кам’янці-Подільському. Їх старші товариші  із ЗОШ №1 у аналогічному турнірі в Хмельницькому посіли 4 місце (тренер Л.Коробчук).

Матеріали  підготував

Віктор  Гусаров