СВОЄЧАСНЕ ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ

Під час планово-попереджувального ремонту на другому енергоблоці Хмельницької АЕС працівники ремонтно-меха­нічного цеху енергоремонтного підпри­ємства виконали 1200 замовлень, які надійшли від ремонтних підрозділів. За словами його начальника Миколи Карауша, у ході планово-попереджувального ремонту спеціалістами ремонтно-механічного цеху виготовлено 9400 деталей. Крім цього тривала робота з відновлення 1300 деталей. Усі роботи довірялись досвідченим працівникам підрозділу. Протягом ремонт­ної кампанії роботу цеху організовано у двозмінному ритмі. Для виконання термінових замовлень доводилось залучати працівників позапланово.

Майже двадцять років у ремонтно-механічному цеху трудиться токар 5 розряду Олександр Лук’янчук. Він від самого початку роботи демонстрував гарні виробничі навики. Своїми досягненнями спеціаліст завдячує більш досвідченим колегам, яких у цеху не бракує.

-У нашій роботі якість і точність є основними показниками, - розповідає Олександр Лук’янчук, - бо запасні деталі виготовляємо для складних пристроїв та систем, від надійної роботи яких залежить стабільна робота енергоблоків. Отож, усі усвідом­люють велику відповідальність за довірену справу.

У ході ремонтних робіт колеги Олександра Лук’янчука своєчасно виготовили деталі для ремонту систем берегової насосної станції, машзалу.

Наш кор.

Фото Олександра Шустерука