Турбіністи виявили кращого

В турбінному цеху проведено конкурс професійної майстерності серед інженерів управління турбіною, організатором якого виступила рада молоді підрозділу. За звання кращого ІУТ позмагались: С.В. Косолапов, О.В.Ковальчук, Ю.Г.Пасічник та І.М. Гольц. У відповідності із затвердженою програмою молодь цеху позмагалась в двох етапах: теоретичному та практичному. Теоретичний етап конкурсу включав в себе 10 теоретичних питань і оцінювався у 80 балів. Практична частина містила завдання, аналогічні роботам, які входять у посадові обов’язки учасників і давала можливість отримати  100 балів. Загальна оцінка кожного учасника виводилась сумуванням теоретичної і практичної частини. До складу комісії конкурсу входили ЗНТЦе Є.Є.Гришко, ЗНТЦр В.Б. Рубас, НС ТЦ В.А. Маринчук, інструктор НТЦ В.М. Шершньов, представник ОМ ППО ХАЕС Є.М. Круглов.

Всі учасники продемонстрували високий рівень знань, що свідчить про професіоналізм у своїй справі як з теоретичної так і з практичної частини. З теоретичної частини найвищий рівень знань показав І.М. Гольц, а з практичної О.В. Ковальчук, який і став переможцем. Друге місце виборов С.В. Косолапов, третє - Ю.Г. Пасічник, четверте - І.М. Гольц.

Участь у таких змаганнях стимулює молодих працівників на підвищення професійної кваліфікації. Для найбільш талановитої молоді відкриваються перспективи подальшого кар’єрного росту.

Оксана Галицька,

голова ради молоді

 турбінного цеху

На знімку: переможець конкурсу О.Ковальчук