В Нетiшинi i поза межами

Початок осені – старт багатьох спортивних змагань. У Нетішині проведено чимало стартів, присвячених Дню фізичної культури та спорту. Зокрема у відкритій першості міста та КДЮСШ з футболу серед юнаків 2003 – 2004 років народження точилась запекла боротьба між юними майстрами шкіряного м’яча багатьох міст регіону. Переможцями стали спортсмени Володимир-Волинська (команда ВІК). Другу сходинку вибороли юнаки Кам’янця-Подільського, а третіми стали нетішинці.

А волейболісти міста поборолись за призові місця. Зокрема команда юнаків 1999 року народження піднялась на другий щабель турніру, їх старші на два роки товариші завоювали бронзові нагороди.

Змагались у відкритій першості міста і КДЮСШ юні самбісти. Нетішинці Віталій Сідлецький, Микола та Василь Сидори, Андрій Мартіросян, Володимир Мороз, Денис Каменюк і Ілля Азаренко були найсильнішими у своїх вагових категоріях.

Інший рівень змагань – чемпіонат Європи з боротьби самбо серед юнаків та юніорів, який відбувся у столиці Латвії Ризі, - приніс п’яте місце нетішинцю Ярославу Кузьмінчуку.

У Черкасах проведено змагання з фехтування «Дитяча ліга 10-13». Нетішинка Софія Коваленко стала переможницею, а Олександр Руй бронзовим призером.

Футболісти Нетішина брали участь у Х міжнародному турнірі, присвяченому пам’яті президента ФК «Дубно» В.Хижняка. З поміж дванадцяти команд КДЮСШ нашого міста стала сьомою.

Галина Бабаєва