Цех ТАВ кращим став

На Хмельницькій АЕС завершився конкурс на кращий підрозділ з охорони праці. Він проводиться щорічно згідно з «Положенням про проведення конкурсу з охорони праці  ВП ХАЕС».

У конкурсі брали участь всі виробничі підрозділи станції.  Під час його проведення перевірялася пром­санітарія приміщень, стан устаткування, інструментів, безпечне провадження робіт, наявність нормативної документації з охорони праці згідно із затвердженими переліками, її стан, проведення триступінчастого контролю, засоби наглядної агітації з охорони праці, виробничий травматизм за рік.

За підсумками конкурсу, який стартував ще торік, цех теплової автоматики та вимірювань виборов 1 місце у другій групі підрозділів станції та був премійований сумою у 10 тисяч гривень. Вона була розподі­лена серед працівників підрозділу, які протягом року не мали зауважень, порушень вимог охорони праці, брали активну участь у підтриманні стану охорони праці на належному рівні.

Премія також виділена найактивнішим учасникам конкурсу, які підготували реферати з охорони праці. Це електро­слюсарі Олександр Шарга та Роман Ткачук. Також отримали «бонуси» громадські інспектори  з охорони праці цеху теплової автоматики та вимірювань Володимир Цибульський, Олександр Гончаров, Олександр Шарга. Вони протягом етапу проведення конкурсу активно співпрацювали з керівництвом цеху, відділом охорони праці щодо сприяння запобіганню порушенням вимог правил, інструкцій та інших нормативних актів з охорони праці у своєму цеху.

За словами заступника начальника з роботи з персоналом цеху теплової автоматики та вимірювань Петра Іщенка, переможці конкурсу постійно демонструють гарні виробничі досягнення, активно працюють над підвищенням професійного рівня.

Також переможцями у своїх групах визнано турбінний цех, ЦНВУ та НТЦ.

Наш кор.

На знімку: переможці конкурсу з охорони праці Роман Ткачук, Олександр Шарга, Володимир Цибульський.

Фото Олександра Шустерука