Юна енергетична хвиля докотилась до Нетішина

Під егідою «НАЕК «Енергоатом» у місті атомників Хме­льниччини проведено змагання плавців 2000-2006 ро­ків народження за участю представників Кузнецовська, Южно-Українська, Енергодара, Жовтих Вод, міста Рівне та місцевих іхтіандрів. Усього у змаганнях взяли участь 144 спортсмени. Нетішинці виступили досить впевнено і в різних вікових групах  показали пристойні результати. Так, Назар Журавель  переміг на п’ятдесятиметрівках батерфляєм і вільним стилем та стометрівці на спині, показавши результати другого дорослого розряду.

Діана Дяденчук також до­пливла до 2 дорослого розряду на дистанції 100 м брасом, а її подруга Вікторія Поліщук виконала таку ж норму на дистанції  100 м батерфляєм. Вони на своїх дистанціях піднялись на срібну сходинку п’єдесталу пошани.

Бронзові нагороди у Ольги Чмерук та Юлії Власюк на дистанціях 100 метрів вільним стилем і на спині відповідно. Вони також виконали другий спортивний розряд.

Перший юнацький розряд у переможця на дистанції 50 м на спині Платона Костюкова (третій на стометрівці), срібної фіналістки на 50 та 100 м   батерфляйній дистан­ції Дарії Карташової. Вона ж була третьою на 100 м брасом­. Григорій Дядинчук на стометрівці вільним стилем до­плив до срібного результату і виконав норматив першого юнацького розряду