В музичній школі Нетішина відбувся звітний концерт «Ми любимо оперу» з нагоди 5-річчя вокального відділу. Вихованці старшого викладача відділу, дипломанта міжнародних та всеукраїнських конкурсів у номінації «Кращий викладач вокалу» Наталії Горбової представили на суд глядачів сцени та арії з опер В.Моцарта, Дж.Верді, Ж.Бізе, А.Рубінштейна, Ж.Оффенбаха, М.Мусоргського, С.Гулака-Артемовського та місцевого автора, викладача школи О.Кацан.

Вперше такий репертуар представлено в одному концерті і враження від творів та їх виконавців можна оцінити лише словом «браво!»

Імена юних нетішинських артистів, серед яких значна частина – діти працівників ХАЕС, відомі далеко за межами міста і області: Вікторія Балаян, Сергій Васильєв, Олександр Арнаутов, Анастасія Малишенко, Сніжана Фіногенова, Олег Заріцький, Олександр Артенюк, Анжеліка Самолова, Діана Бурімова, Софія Васильєва, Валентин Закандаєв, Ліза Андрющенко, Айшен Ібрагімова, Павло Кубинський, Дарія Демчук мають відзнаки обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Нетішинські юні таланти брали участь у пісенних конкурсах у Санкт-Петербурзі  і Москві, виступали у спектаклях за участю провідних оперних співаків світу, вони зробили вагомі  заявки на подальше мистецьке життя.

Звичайно, окрасою заходу стало виконання баркароли з опери Ж.Оффенбаха студенткою консерваторії Юлією Троценко та ученицею музшколи Дарією Демчук.

Сама Наталія Геннадіївна Горбова за­про­понувала для оцінки арію Леонори з опери Дж.Верді і отримала найвищу оцінку – бурхливі оплески.

У звіті брали участь концертмейстер Оксана Михайлівна Кацан, учні духового відділу, інші представники школи.

Віктор Павлов