Гандбольна команда „Енергетик-НАЕК” провела два чергових поєдинки чемпіонату у вищій лізі, не втративши жодного очка.

Якщо поразку, отриману в перший ігровий день від нетішинців, коуч гостей Юрій Мелешко, спробував виправдати втомою (мовляв, три години, як з електрички), то недільну крити було вже нічим. 30:20 і 27:21 – чотириочкові здобутки „Енергетика”.    Кияни в основному сподівалися на свого лідера – „сімку” Миколу Мельника. І той виправдовував їх сподівання, закинувши в підсумку 19 м’ячів (більша їх частина припала на неділю – 12). Своя „сімка” віднайшлася і в „Енергетика”. Андрій Матюк засмучував своїх візаві – 18 разів (10+8). Не відставав наш Сергій Процюк, котрий загалом відзначився 13-разово. Він був справжнім лідером на полі. Вдало атакував у наступному поєдинку й Дмитро Бєльчиков, сім разів засмутивши кіпера „Києва”.  Отже, маємо гарні очкові здобутки на тлі цілком пристойної гри.

У турнірній таблиці ми поки четверті з 24 балами. Перед веде ще один київський клуб - «Авіатор» (36 пунктів). За ним розташувалися «ЗТР-СДЮШОР» із Запоріжжя (29) та броварський «БВУФК» (28).

У наступному турі в Нетішин прибуває  один із лідерів - запорізький „ЗТР”, у поєдинках з яким потрібно б реваншуватися за виїзні невдачі. Головний тренер «Енергетика-НАЕК» Олег Каспаров зазначив: « 4 тури  ми зіграємо на власному майданчику. Тож завдання одне - взяти максимум очок».       

Богдан Фединчук