Мешканка Шепетівки отримала 10 тисяч гривень на лікування чоловіка і щойно вийшла з дверей банківської установи, як стала жертвою грабіжника. Незнайомий чоловік вихопив у неї сумку та швидко побіг у найближчі двори.
     На щастя, пригоду спостерігало декілька перехожих, хтось кинувся услід за зловмисником, а хтось, швидко зорієнтувавшись, зателефонував у місцевий райвідділ міліції. За декілька хвилин на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група, наряди патрульно-постової служби міліції оточили мікрорайон і за півгодини нападник був затриманий. Правоохоронці звернули увагу на молодого чоловіка, який йшов із теплою курткою наперевіс пришвидшеною ходою та раз по раз озирався навкруги, а побачивши міліціонерів, взагалі кинувся навтіки. На запитання оперативників, скільки має із собою грошей, підозрюваний нічого сказати не зміг. Викрадені гроші він заховав у кишені, а сумку дорогою викинув у кущі. 
     Під час перевірки особи затриманого шепетівські міліціонери з’ясували, що 28-річний молодик розшукується правоохоронними органами Рівненщини за уникнення від сплати аліментів малолітній дитині. Родом із Молдови, чоловік знайшов свою долю в Україні, але за декілька років розлучився із дружиною, а про батьківські обов’язки забув. За словами затриманого, працював він на будівництвах, а у Шепетівці опинився випадково: дорогою до Хмельницького просто зійшов із рейсового автобусу.
     Наразі працівники Шепетівського РВ перевіряють і «випадковість» вчинення злочину молодиком на предмет причетності його до інших подібних не розкритих грабежів.

Юлія ГРИНЬ