Учора внутрішнім військам МВС України було вісімнадцять, річницю урочисто відзначили  військовослужбовці – колишні і теперішні – військової частини з охорони ХАЕС. Розділити радість свята прийшли у четвер до Палацу культури їх близькі, друзі, знайомі.

З вітальним словом виступили заступник генерального директора ВП ХАЕС з економіки і фінансів Альвіна Шестак, заступник міського голови Іван Михасик, командир частини Павло Босий, голова ветеранської організації  військової частини підполковник запасу Микола Курін­ний. Ряд військовослужбовців удостоєні певних нагород. Зокрема, знак «За зразкову службу ІІ ступеня» відтепер мають лейтенант Максим Солдатов, молодші сержанти Вадим Бражук і Роман Миклащук. Чимало представників з числа особового складу отримали відзнаки МВС за 10 і 15 років служби у внутрішніх військах, нагороди від командувача та міністра, грамоти виконавчого комітету Нетішинської міської ради та грошові премії.

Режисером концертної програми виступила Світлана Степанюк, художнім керівником Тетяна Ліпатова. У ній окрім учасників творчих колективів Палацу культури виступили також самодіяльні артисти з числа військовослужбовців, улюбленці глядацької публіки Юрій Самков, Ігор Шевчук, Ігор Бачурський.

Охоронці нашого спокою і безпеки завжди демонстрували не тільки доблесну службу, а й були активними в громадському та спортивному житті. Вони незмінні учасники Спартакіади ХАЕС, а найсвіжіше досягнення в послужному списку перемог у змаганнях різного ґатунку – третє місце серед груп захоплення підрозділів спеціального призначення внутрішніх військ МВС України.                       Власна інформація