Святкова концертна програма за участі місцевих самодіяльних митців відбулася минулого вівторка в Палаці культури з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва. Привітати винуватців торжеств прийшло багато гостей, котрі не скупилися на слова подяки культармій­цям за їх натхнення і творчість. Першою з вітальним словом до присутніх звернулася виконуюча обов’язки начальника міського відділу культури й туризму Тетяна Лещенко. Вона дала розлогу характеристику діяльності кожного закладу Нетішина, який працює в системі культури - міський краєзнавчий музей, бібліотечні установи, школа мистецтв та художня школа, Палац і Будинок культури – і висловила слова вдячності людям, котрі кожен на своєму поприщі докладають неабияких зусиль, аби зробити життя громади змістовним, яскравим і духовно багатим. Великий внесок у загальну скарбничку мистецького життя міста вносять також муніципальні колективи, їх творчих досягнень на вечорі так само не обійшли увагою.

Велика група місцевих культармійців отримала на урочистостях відзнаки: грамоти виконавчого комітету Нетішинської міської ради вручив заступник міського голови Іван Михасик, грамоти та подяки відділу культури й туризму - Тетяна Лещенко. Дякували митцям за співпрацю заступник генерального директора ВП ХАЕС з кадрів і соціального розвитку Віктор Демидюк і начальник відділу по роботі з громадськістю і ЗМІ Тетяна Лиситчук. Цю співпрацю ми відчуваємо повсяк­час, бо жоден захід, зорганізований ХАЕС, не обходиться без допомоги й безпосередньої участі колективів Палацу культури чи школи мистецтв, кожна екскурсія на підприємство іногородніх гостей завершується  відвідинами міського краєзнавчого музею, в якому функціонує окремий виставковий зал, присвячений історії будівництва та сьогоденню атомної електростанції. Обидва промовці побажали всім, хто працює в сфері культури, аби їх праця завжди була належно поцінована громадою міста і державою.

Квітів та вітань було багато. Тепло і щирість пронизували виступи профспілкового лідера працівників культури Олени Матвійчук, керівника ветеранської організації Лариси Живаги, заступника голови профкому ВП ХАЕС Людмили Малько, поетичну присвяту від Ганни Митюк. Цікавою творчою знахідкою програми стала гумористично-театральна презентація провідних мистецьких закладів міста та муніципальних колективів. Це, як і виступ джазового колективу, накрило глядачів хвилею драйву.