В останні дні березня вихованці КДЮСШа ППО ХАЕС взяли участь у трьох республіканських змаганнях.

У Вінниці відбулась відкрита першість з волейболу серед юнаків 1996 р.н., яка проводилась за календарним планом Міністерства освіти і науки України. У змаганнях взяли участь одинадцять команд з Чернівецької, Чернігівської, Дні­про­петровської, Харківської та інших областей України і міста Київ. Наші волейболісти не були хлопчиками для биття і у підсумку піднялись на третє призове місце.

Тренер команди Василь Мазуров.

***

У обласному центрі Хмельниччини проведено відкритий чемпіонат України з кікбоксингу.

У цьому виді спорту нетішинці мають непогані надбання, про що й свідчать результати. Альона Ковальчук та Ярослав Філюк вибороли срібні нагороди, а Сергій Вознюк, Артур Ярощук, Дмитро Заяць, Ілля Швець, Олександр Троцюк та Давид Ковальчук – бронзові. Владислав Мазярук в п’ятірці кращих.

Тренує юнаків та дівчат Наталія Дядюк.

***

В місті Цюрупінську, що на Херсонщині, завершився чемпіонат України з легкоатлетичного кросу. В цьому місті побудовано найтяжчу для кросменів трасу і вже саме подолання її є добрим результатом.

Збірна області, яку захищали і дві спортсменки з Нетішина – Альо­на Ковальчук та Людмила Потапенко, - в загальному заліку посіла четверте місце серед 27 команд. В змаганнях кадетської вікової категорії на дистанції 1000 метрів А. Ковальчук була восьмою, а Л.Потапенко в юнацькій віковій категорії на дистанції 2000 метрів стала десятою і шостою в естафеті 4х1000 метрів.

Тренує дівчат Олександр Краснов.

 Галина Бабаєва