Сім`я, родина, домашній затишок. Ці  чесноти можна назвати життєвим кредо дез­актива­торника спеціального одягу і засобів індивідуального захисту цеху дезактивації і поводження з радіоактивними відходами Неллі Колосової. Про таких жінок кажуть, що вони покликані любити і бути коханими. Їх прості, як на перший погляд, при­нципи допомагають створювати хороші взаємовідносини не тільки у подружньому колі, а й у трудовому колективі. Принаймні в цеху про Неллі Володимирівну завжди можна почути тільки хороші відгуки. Зважаючи на те, що у цьому підро­зділі переважна біль­шість жінок, то й розмови бувають на теми взаємовідносин у сімейному колі. Поради мудрої жінки завжди бувають слушними, і до них прислухаються. У кращих традиці­ях їй вдалося виховати сина Артема і доньку Валентину.

Неллі Колосову знайомі знають і як хорошу господиню, яка може навести лад у домі і  створити настрій, щоб кожна хвилина, що прожита в ньому, була тільки на радість. А ще вона прихильниця здорового способу життя, який перегукується із давньою настановою, що в здоровому тілі здоровий дух. Неллі активно займається фізкультурою та спор­том, до цього залучила  дітей, чоловіка Сергія. Навіть на свою дачу вона переважно їздить на велосипеді, бо тільки так можна побачити багато цікавого та неповторного.

Як і кожна жінка, Неллі Володимирівна прагне, щоб її сім`я була завжди щасливою. Ось зараз вона наполегливо вишиває красивий весільний рушник, який неодмінно стане оберегом для когось із її дітей, що відважиться поєднати свою долю із іншою коханою людиною. А до того, що її день наро- дже­ння відзначається саме 8 березня, ставиться позитивно. «Це ду­же чудово. Завжди припадає на вихідний день»,- каже мудра жінка.

Олександр Шустерук