Прекрасний сезон, високі місця на п’єдесталі

 

У Вінниці у спорткомлексі "Нокаут" 10-12 листопада проходили змагання Кубка України з боксу серед жінок.

До Вінниці завітали понад 70 кращих представниць боксу нашої держави. Серед них  майстер спорту міжнародного класу призерка чемпіонату Європи  Олександра Сидоренко (Вінниця), заслужені майстри спорту призерки чемпіонату світу Тетяна Коб (Ковель, Волинська область.) та Лілія Дурнєва (Харків), майстер спорту міжнародного класу, срібна призерка чемпі­онату світу серед молоді - Катерина Шамбер та інші. Шість хмельницьких боксерок взяли участь у цих змаганнях, з-поміж яких три – представниці Нетішина. Відзначимо, що п’ять з них повернулись з медалями. Як відзначає тренер жіночої дружини області Анатолій Грушин, результат надзвичайно пристойний. Вихованка Нетішина Оксана Михальчук привезла срібну нагороду у вазі до 51 кг. Її подруги Альона Ковальчук та Світлана Холшевник піднялись на третю сходинку п’єдесталу пошани відповідно у вазі 48 та 54 кг. Це не перший цьогорічний успіх спортсменок. Нетішинки перемагали на чемпіонаті України серед молоді, були призерками Європейської та світової першостей.

Сезон для боксерок дуже вдалий і наступного сезону належить його закріпити.

Кубок України з боксу серед жінок був контрольним змаганням для національної збірної України з боксу серед жінок, яка братиме участь у травні 2012 року в чемпіонаті світу у Китаї. Змагання проводитимуться за олімпі­йською системою в 10-ти вагових категоріях, вибуття після першої поразки. Формула поєдинка: 4 раунди по 2 хвилини.

Тренер дівчат А.Грушин відзначає, що участь у подібних спортивних форумах не могла б відбутись без допомоги НАЕК «Енергоатом» і Хмельницької АЕС зокрема, спонсорську допомогу надають боксеркам небайдужі підприємці Нетішина.

Фото Віктора Гусарова